Heel natuurlijk zijn

Persoonlijke coaching

Bij de persoonlijke coaching zal er, in overleg en naar gezondheid- en weersomstandigheden, een deel van de coaching in de natuur plaatsvinden. Een keuze uit wandelroutes kan o.a. worden gemaakt uit de plaatselijke mogelijkheden zoals langs de rivier de Oude IJssel, weilanden of in de bossen van het Montferland.

We genieten van de harmoniserende werking van de natuur en gebruiken hier de speciale mogelijkheden om ons te spiegelen en om onszelf ook hier te herkennen. De natuur c.q. de wereld om ons heen heeft niet alleen een harmoniserend effect op ons, maar kan ons ook veel vertellen over onszelf. We kunnen ons spiegelen, onszelf zien/herkennen aan alles wat we zien, voelen, ruiken en horen. Waar we onze aandacht aan besteden en met welke concentratie maar ook met welke emotie we dat doen, zegt veel van onze staat van zijn.

Als we deze bespiegelingen gebruiken om ons bewuster te worden van wat er bij ons leeft, in liefde en zachtheid naar onszelf kunnen kijken, verrijken en intensiveren we ons leven met vele leermomenten. Ons leven en deze wereld krijgt zo meer warmte, schoonheid en perspectief en krijgt ook zijn magie en mysterie terug. Hierin groeien geeft het gevoel van thuiskomen. In de vorm van onze "natuurcoaching" is natuurlijk zijn en in de natuur zijn een belangrijk thema.

De eerste sessie (ongeveer 1,5 tot 2 uur) wordt financieel voldaan met een vrijwillige bijdrage, voor de volgende sessies wordt 35 euro per uur gerekend. Voor een minder draagkrachtige is er echter altijd een oplossing in overleg mogelijk.